Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Suvi Nurmi

kuva- ja sanataiteilija

Seinämaalauksia tilaustyönä

Teen tilauksesta seinämaalauksia niin yksityisasunnon sisustuselementiksi kuin yritys- tai edustustilan koristukseksikin. Teokseni syntyvät paikan päällä vuorovaikutuksessa tilaajan kanssa hänen toiveitaan kunnioittaen, ja lopputulos on aina tilan henkeen sopiva uniikki taideteos. Ammattitaitooni voi luottaa: kokemusta seinämaalausten toteuttamisesta on jo vuosien ajalta.

Olen toteuttanut seinämaalauksia erilaisiin kohteisiin vuodesta 2003 alkaen. Taidemuotona maalaus kiinnostaa minua lähinnä ollessaan sidoksissa tilaan. Seinämaalauksissa kiehtoo paikkasidonnaisuuden lisäksi myös työskentelyn yhteisöllinen puoli: monesti maalausta toteuttaessaan pääsee kosketuksiin myös tilan käyttäjien kanssa ja hetkeksi jopa osaksi yhteisöä. Näenkin itseni sosiaalisena taiteilijana, joka ei viihdy yksin työhuoneella, vaan haluaa päästä ihmisten pariin taidetta toteuttamaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, minkälaiseen tilaan olet teosta ajatellut.

Jos mielessäsi ei vielä ole tarkkaa kuvaa siitä, mitä toivoisit maalaukselta, voimme yhdessä pohtia, minkälainen teos juuri kyseiseen tilaan sopisi. Halutessasi voit tietenkin myös jättää minulle vapaat kädet ja yllättyä! 

Toteuttamiani seinämaalauksia on nähtävissä mm. TeliaSoneran toimistotalossa Helsingissä, Hyvinkään seurakuntatalolla, Brysselin Bloom!-hotellissa, Palopuron koulussa Hyvinkäällä sekä palvelutalo Viherkodissa Espoossa.